Ons specialisme

Werkt in uw voordeel

Gezu heeft de grens tussen binnen en buiten als niche gekozen en wil daarin de beste zijn. Wij meten ons succes aan klanttevredenheid. Luisteren naar de klant en er vervolgens wat mee doen. 

Met twee innovatieve eigen merken en een klantgerichte benadering voor producenten van deuren en ramen lopen we voorop in "de entree".

Het speelveld tussen binnen en buiten fascineert ons. Enerzijds wil men schadelijke invloeden van buitenaf zoals geluidsoverlast, kou, hitte, pollen, ongedierte, bacteriën of ongewenste bezoekers etc. buitensluiten. Anderzijds zoekt men het contact met de buitenwereld. In de architectuur is dat heel duidelijk te zien. Van glazen gevels tot buitenkamers, het verbeteren van zowel het microklimaat binnen alsook het buitenklimaat door groene daken, gevels, daktuinen etc. Het verlagen van uitstoot en besparen op energie zijn belangrijke thema's geworden. De moderne mens stelt hoge eisen aan zijn leefomgeving. Goede vormgeving en het verlagen van de impact op het milieu is niet langer de wens van enkelen maar de eis van velen. Hoe kan Gezu hierop inspelen en zijn bestaansrecht in de toekomst veiligstellen?

Als producent van borstels zijn afdichtingen, schoonloopsystemen etc. gemeengoed. We geloven in lokale productie, voor lokale markten. Als je in Europa wil blijven fabriceren moet je voorop lopen in ontwikkeling en eigen producten hebben. Daarom onderzoeken we constant functionaliteit op de grens tussen binnen en buiten. De dingen die we leren proberen we zo breed mogelijk toe te passen in een marktgerichte benadering als afdichtingsspecialist voor de deuren en ramen industrie. Alles wat we leren over innovatie, design, verpakking, logistiek etc. stellen we in dienst van onze klanten. We produceren, sourcen en komen onze afspraken na.

Een scala aan afdichtingen en kunststofspuitgietproducten produceren wij in onze fabriek in Nijkerk. Hier hebben we ook een flexibele assemblage en montageafdeling. 

RiZZ

Hoogwaardig design voor de inrichting van de entree. Hier lanceren we innovaties die de weg vinden naar de top van interieur en exterieur inrichting wereldwijd. Duurzaamheid, design en gebruiksgemak staan voorop.

Lees meer

door-line

door-line is een compleet programma afdichtingen met een decoratieve component. Hier worden innovaties uitontwikkeld en beschikbaar gemaakt voor een grotere markt via groothandels voor de bouw en industrie en de DIY.

Lees meer
"Succes door klanttevredenheid"